? Kirby комплет за плочки и фуги. Винком
 

Kirby комплет за плочки и фуги

4.750,00 ден

 

Kirby

Tile & Grout Kit

ekskluzivno za Kirbi Г3-Сентриа 2*

Повеќенаменски Систем за Шампонирање


ОПИС
Кирби Комплетот за Плочки и Фуги ви овозможува се што е потребно за да ги исчистите,изрибате и разубавите вашите плочки и фуги користејќи ја моќта на вашиот Кирби Систем. Комплетот се состои од Кирби Пред-Третман за Плочки и Фуги, моќно средство кое пробива длабоко во фугите и ја разложува наталожената нечистотија. Кирби Средството за Плочки и Фуги кое чисти керамика,порцелан,гранит и плочки од камен кое се користи со Кирби Ротирачка Четка за Плочки и Фуги.


Чекори за користење на Ротирачката четка за плочки и фуги
брз водич за инсталирање на Ротирачката четка за плочки и фуги
1) Отстранете ја моќната глава и надворешната вреќа од Кирби системот;
2) Монтирајте ја Ротирачката четка за плочки и фуги на  Повеќенаменскиот систем за        шампонирање. Прицврстете ја на истиот начин како четката за шампонирање теписи;
3) Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат црвените стрелки;
4) Прикачете ја кадичката на предната страна на Кирби системот;
5) Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат зелените стрелки;
6) Прикачете го празен резервоарот од страна на Кирби системот;
7) Наместете го прекинувачот на резервоарот за шампонирање на ''ОN''


При употреба на Ротирачката четка за плочки и фуги

1) Тестирајте на незабележителни места пред употреба;
2) За најдобри резултати, прво нанесете Кирби Пред-Третман за плочки и Фуги директно на подот;
3) Работете на мали површини, лесно нанесете Кирби Средство за плочки и фуги на подот;
4) Изрибајте ја нечистата површина со Кирби Ротирачката Четка за Плочки и Фуги;
5) Повторете ја постапката по потреба;
6) Оставете подот комплетно да се исуши пред да се движите врз него;
7) Расклопете и исплакнете ги деловите темелно.Оставете ги да се исушат пред да ги вратите во кутија.
 Спецификации на производот
Специјални продукти Kirby комплет за плочки и фуги
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz