? Kirby комплет за плочки и фуги. Винком
 

Kirby комплет за плочки и фуги

4.750,00 ден

Kirby
Tile & Grout Kit
за употреба со Avalir*
Повеќенаменскиот Систем за Шампонирање


ОПИС
Кирби Комплетот за Плочки и Фуги ви овозможува се што е потребно за да ги исчитите,изрибате и разубавите вашите плочки и фуги користејќи ја моќта на вашиот Кирби Систем. Комплетот се состои од Кирби Пред-Третман за Плочки и Фуги, моќно средство кое пробива длабоко во фугите и ја разложува наталожената нечистотија. Кирби Средство за Плочки и Фуги кое чисти керамика,порцелан,гранит и плочки од камен кое се користи со Кирби Ротирачка Четка за Плочки и Фуги.


Чекори за користење на Ротирачката четка за плочки и фуги
брз водич за инсталирање на Ротирачката четка за плочки и фуги
1)Отстранете ја моќната глава и надворешната вреќа од Кирби системот;
2)Монтирајте ја Ротирачката четка за плочки и фуги на  Повеќенаменкиот Систем за Шампонирање. Прицврстете ја на истиот начин како четката за шампонирање теписи;
3)Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат црвените стрелки;
4)Прикачете ја кадичката на предната страна на Кирби системот;
5)Ротирајте го затегачот на ременчето за да се спојат зелените стрелки;
6)Прикачете го празен резервоарот од страна на Кирби системот;
7)Наместете го прекинувачот на резервоарот за шампонирање на ''ОН''


При употреба на Ротирачката четка за плочки и фуги

1) Тестирајте на незабележителни места пред употреба;
2) За најдобри резултати, прво нанесете Кирби Пред-Третман за Плочки и Фуги директно на подот;
3) Работете на мали површини, лесно нанесете Кирби Средство за плочки и фуги на подот;
4) Изрибајте ја нечистата површина со Кирби Ротирачката Четка за Плочки и Фуги;
5) Повторете ја постапката по потреба;
6) Оставете подот комплетно да се исуши пред да се движите врз него;
7) Расклопете и исплакнете ги деловите темелно.Оставете да се исушат пред да се складираат.
 

забелешка: 

Tray & House не се користат со Ротирачката Четка за Плочки и Фуги;

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Филтер кеса УНИВЕРЗАЛ

Филтер кеса УНИВЕРЗАЛ
350,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz