? Предтретман за чистење плочки и фуги. Винком
 

Предтретман за чистење плочки и фуги

880,00 ден

Tile & grout pre-treat


Предтретман за плочки и фуги
Кирби предтретманот да се користи за плочки и фуги на многу валкани фуги пред да се користи Кирби четката за плочки и фуги.Прочитајте го упатството пред употреба.
УПАТСТВО за употреба:
1.    Тестирајте на незабележителни делови пред употреба;
2.    Исчистете ја нечистотијата од плочките и фугите;
3.    Работете на мали делови и напрскајте од средството директно на многу валканите фуги од подот.Дозволете средството да отстои на фугите макс.5-10 минути;
4.    Нанесете Кирби средство за чистење на плочки и фуги;
5.    Рибајте ја валканата површина со Кирби четката за плочки и фуги;

ЗАБЕЛЕШКА:Мокрите површини може да бидат лизгави.Употребувајте само според упатството.Да нема контакт со други површини.Да се употребува само на подови.Да се користи само со Кирби средство за чистење на плочки и фуги. Да не се користи во резервоарот на Кирби системот.Почитувајте добра индустриска хигиенска практика.Ослободете се од содржината /пакувањето согласно правилата.Да не се користи на мермер.
ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.
Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ
Увозник ДООЕЛ Винком Скопје

Спецификации на производот
Специјални продукти Pre-treatment
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz