? Отстранувач на лепливи работи. Винком
 

Отстранувач на лепливи работи

Отстранувач на лепливи работи
1.000,00 ден

Отстранувач на лепливи работи


Се користи за отстранување на стикери, други видови на лепенки и слични материјали.
Упатство:тестирање на мал скирен дел пред употреба.Нанесете и дозволете течноста да навлезе потоа избришете со влажна крпа. Да не се користи на ткаенини. Може да се оштети стиропор.
Состав: вода,средства за чистење, растворувач на дамки, конзерванси.Овој производ содржи помалку од 20% VOC и е во согласност со C.А.R.B. правилата.
Внимание: Надразнувач за очи и кожа. Во случај на контакт со очи измивајте 15 мин. со вода. Ако иритацијата продолжи, конустирајте се со лекар.За контакт со кожа  измивајте го со сапун и исплакнете темелно. Во случај на појава на оток напијте се големо количество вода и консултирајте лекар.


ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.
Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ
Увозник ДООЕЛ Винком Скопје

Спецификации на производот
Најчесто употребувани Citrus
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

Lickity split

Luckity-Split
610,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz