? Кирби шампон . Винком
 

Кирби шампон

1 литар шампон-универзално средство за освежување на мебел,теписи,теписони,килими,душеци итн.
1.100,00 ден

Шампон за теписи - Антиалерген

Kirby Carpet Shampoo содржи силна состојка која ги неутрализира ситните честички прав (алерген) во домот,главен причинител на алергиски реакции.Резултатите од посебно лабараториско тестирање покажале дека овој алерген бил неутрализиран со оваа состојка.

Со својата единствена формула на сува пена,Kirby Carpet Shampoo брзо ги чисти килимите и содржи KIRBY GUARD (Заштитно средство),специјална состојка за уништување на инсекти.Не е штетно за килимот (8.8 пХ).Ги обновува вашите ќилими со редовна употреба.

УПАТСТВО: 1.Пред шампонирање исчистете го килимот темелно со Кирби правосмукалка.2.Наполнете го резервоарот со топла вода до горната линија.Додадете три полни капачиња од шампонот за ќилими.Протресете благо за да се изедначи смесата. 3.Со еден полн резервоар ќе може да се испере еден килим со големина околу 3м*3.5м. 4.Кога ќилимот ќе се исуши темелно поминете го со Кирби правосмукалка.

ЗА МНОГУ НЕЧИСТИ ПОВРШИНИ: Пред шампонирањето употребете го Kirby Carpet Pre-treatment за многу нечисти површини.

ЗА ДАМКИ:Употребете соодветен Кирби отстранувач на дамки пред шампонирање.Kirby spray gun(Шприц пиштол)Наполнете вода до линијата за вода,додадете шампон да дојде до линијата.

Состојки:Помалку од 5% анјонски површински агенси,нејонски површински активни агенси,поликарбоксилати,ЕДТА,конзервански и ензими.

ВАЖНО:Проверете ја постојаноста на бојата.Со чиста бела крпа нанесете од КИРБИ ШАМПОНОТ на скриено место од килимот.Ако ќилимот ја промени бојата или ако бојата се пренесе на белата крпа не продолжувајте понатаму.Не газетте по килимот додека е влажен.

 

ДА СЕ ЧУВА НА МЕСТА НЕДОСТАПНИ ЗА ДЕЦА.

Потекло САД / Производител КИРБИ КОМПАНИ

Увозник ДООЕЛ Винком Скопје

Спецификации на производот
Најчесто употребувани Carpet shampoo
Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија

ременче

200,00 ден

OXY-повеќенаменски отсранувач на дамки

OXY-повеќенаменски отстранувач на дамки.Безбеден за сите видови обоени теписи.
1.250,00 ден
Patek Philippe Replica Watches
Richard Mille Replica
Rolex Replica Watches
Breitling Replica Watches
Vacheron Constantin Replica

Rolex Replica Watches Rolex Replica www.rolexreplica.cz